21 Eylül 2008 Pazar

beklenmeyen m,safir +18

Dayım almanya'da yaşıyor. Evlendiği zaman yaşadığı ev küçük diye belediye onlara 2.dünya savaşından kalmış bir eve yerleştirmiş. Daha büyük diye. Kendisi orada ,eşiyle beraber aynı fabrikada çalışıyor.
Bir gün işten eve geldiklerinde gece saat 22 gibi yatmaya hazırlanırken kapıları çalınmış. Açtıklarında aynı fabrikada çalıştıkları türk olan bir arkadaşlarının geldiğini görmüşler. Buyur etmişler. Adam eşiyle tartıştığını o yüzden canının sıkkın olduğunu gidecek başka bir yer aklına gelmediği için onlara dertleşmeye geldiğini söylemiş.
Gece 2 ye kadar oturmuş Tabi bizimkiler uykusuzluktan ölmüş( orada 3 posta işe gidildiği için sabahçılarmış ve saat 5 te evden çıkıyorlarmış.)
Misafirleri gittikten sonra yatmışlar. Sabah iş yerinde Hamza adındaki arkadaşlarına ,öğle paydosunda eşiyle arasının nasıl olduğunu , kafasına takmamasını herşeyin düzeleceğini söylemişler.
Adam şaşkın şaşkın dinlemiş ve demişki:
"Benim eşimle bir problemim yok ve ben size akşam hiç gelmedim bana şaka yapmayın."
Bizimkiler şok olmuş ve inanmamışlar. Adam ispat etmek için iş çıkışı bizimkileride alıp evine götürmüş. Adamın eişde olayı duyunca şok olmuş hatta akşam onlara gelen misafirleride çağırmışlar. Bizimkiler sonuçta adamın gelmediğine inanmışlar.
Sonuçta öyle bir korkmuşlarki bir hafta içinde yeni bir ev alıp oraya taşındılar. Dayım hala evin borcunu ödüyor. Eski evin semtine bile gitmiyotmuş ve bu konuyuda hiç açıp konuşturmuyor
Gelenin kim yada ne olduğu ise hala meçhul.....

Hiç yorum yok: